Tilbud

90-binds samleudgave af Bureauets Lommebibliotek

DKK 14.200 DKK 9.230

Kategorier: ,

Få et samlet sæt af Bureauets Lommebibliotek med 90 værker fra alle tider i hele verden, romaner, noveller, essays, dagbøger, breve, teater, psykologi, filosofi, religion, historie, politik, esoterisme, fra Grækenland, Irland, Frankrig, Rusland, Kina, Japan, England, USA, Tyskland, Danmark, Bosnien-Hercegovina, Spanien, Peru, Chile, Canada, fra Pushkin, García Lorca, Baudelaire og Nerval til Dylan Thomas, Coleridge og Yeats, Sacher-Masoch, Huysmans, Kropotkin til Basho, Buson, Issa, Li Bai, Du Fu og Lao Zi, og så videre og videre og videre.

Hidtil er 84 bind udkommet, en del pt. udsolgt. Med dette tilbud vil du modtage 65 værker straks og mellem 15. november og 1. december de resterende 25 der består af genoptrykte bøger og helt nye bind i serien. Bemærk at dette nok er den eneste mulighed, du nogensinde vil få, for at eje et komplet sæt af Bureauets Lommebibliotek. OG du sparer 35 %.

NORMALPRIS: 14.200 kroner
NUPRIS: 9.230 kr.

Tilbuddet gælder til 30. september og vi forbeholder os retten til at annullere det hvis vi ikke modtager et tilstrækkeligt antal bestillinger.

Levering efter nærmere aftale.