Tilbud

Baudelaire i udvalg – forudbestil nu.

DKK 350 DKK 250

Som følge af vore evige og af papirprisernes og den generelle inflations himmelflugt aktuelt endog forøgede økonomiske trængsler, har vi ikke haft mulighed for at trykke nye oplag af en række af vore bedstsælgende klassikere der har været udsolgt fra forlaget et stykke tid.

Det kan DU være med til at lave om på. Forudbestil dit eksemplar af Baudelaire i udvalg, 742 siders delvist dobbeltsproget smørgåsbord af dekadent-symbolistisk-præ-moderne fransk genialitet og få 100 kroner i rabat! Nypris: 350 kr. DIN pris: 250 kr. Tilbuddet gælder frem til 20. september og der er kun 50 eksemplarer tilgængelige til denne særpris.

Baudelaire i udvalg er anden udvidede udgave af vores populære Udvalgt prosa af Baudelaire der fik seks hjerter i Politiken ved udgivelsen i 2009. Bogen indeholder stadig Udstillingssalonen 1846, Fanfarlo, Parisisk spleen, Det kunstige paradis, Det moderne livs maler, Om latterens essens, essays om Edgar Poe og Théophile Gautier foruden de såkaldte dagbøger Mit nøgne hjerte og Gnister & forslag samt et større udvalg af Baudelaires private korrespondance. Bogen er udvidet med en biografisk introduktion og et større udvalg af digte fra Baudelaires hovedværk Blomster af det onde.

Charles Baudelaire: Baudelaire i udvalg, 2014, Bureauets Klassikerbibliotek, 350 kr, paperback, 742 sider, oversat af Luna Tirée de la Brume