Erwin Neutzsky-Wulff : Den 33. marts

DKK 200

Kategori:

Man bliver aldrig træt af at høre om fremmedartede begivenheder, parallelle virkeligheder og alverdens tidsdimensioner i den samme verden, hvor alt er en historie. Med 45 år på bagen bryder Neutzsky-Wulffs science fiction-roman DEN 33. MARTS fra 1977 al tvivl herom. Generationer af intelligente og nysgerrige danske læsere har dyrket og studeret denne ambitiøse forfatters værker og vil blive ved i generationer fremover.

DEN 33. MARTS rummer en svimlende fremmed verden, hvor alt kan ske, og hvori overnaturlige begivenheder sprænger rammerne for det borgerlige univers. Fantastiske visioner fører til erkendelsen af, at der er flere virkeligheder end de umiddelbart forklarlige. Og som Politiken skrev i sin tid: ”En forunderlig og temmelig foruroligende bog. Neutzsky-Wulff er noget så sjældent i ung, dansk litteratur som en forfatter, der beskæftiger sig seriøst med universelle, filosofisk-religiøse problemer. Og han gør det med en voldsom, digterisk kraft. 33. marts rummer stor skønhed, men også megen gru.”

Erwin Neutzsky-Wulffs klassiker DEN 33. MARTS fra 1977 bliver hermed genudgivet til yngre såvel som ældre generationer, der ikke har stiftet bekendtskab med Danmarks endnu mest seriøse og udfordrende science fiction-forfatter.