Jules Verne :
Rejsebureauet Thompson & Co.

DKK 150

Ikke på lager

Jules Verne er en af verdenslitteraturens mest spændende og innovative forfattere. De fleste kender Jorden rundt på 80 dage og Rejsen til jordens indre og En verdensomsejling under havet. Men de færreste ved, at Jules Verne havde et større projekt: han satte sig for gennem sit værk at beskrive menneskehedens samlede viden. De tre ovennævnte bøger handler henholdsvis om geografi, geologi og marinebiologi – og u-bådssejlads! Så forstår man bedre, hvorfor han nævner så mange stenarter i Rejsen til jordens indre, og det bliver klart, hvorfor han er den første forfatter til at beskrive en rejse til månen, m.m.m.

Det Poetiske Bureaus Forlag har nu den glæde – efter den store succes med “Wilhelm Storitz’ hemmelighed” – at kunne præsentere “Rejsebureauet Thompson & Co.” der handler om et krydstogt til Atlanterhavsøerne vest for Afrika. Bogen er en rejseroman, vaudeville og kærlighedsroman, løjer og satire på én gang. Satire over England – nok en gang – og over middelmådigheden hos de typer rejsende, der mødes og beskrives.

Jules Vernes bog, der udkommer i Bureauets Lommebibliotek, er uforkortet oversat af Lejf Rasmussen fra Det danske Jules Verne-selskab efter den franske original.