N.F. Westberg : Den hellige dreng

DKK 150

Tilsyneladende en banal brandlykke, men også kun tilsyneladende. For det første var drengens rolle i ulykken mistænkelig. Det var entydigt politiets opfattelse. Og for det andet var identiteten på tre eller i hvert fald to af de omkomne højst bizar i disse rammer.

Psykologen Karl Neumann får en dag besøg af en mand fra efterretningstjenesten. Han præsenterer ham for en mordbrand med mange usædvanlige træk og en stum dreng, der har overlevet dem.

 Hvorfor? Hvorfor befandt netop disse tre personer sig på ulykkesstedet? Hvilket ærinde havde en rumænsk og to asiatiske diplomater i et kolonihavehus i Sydhavnen? Et hus ejet af et uanseligt, rumænsk romapar?

Gennem en rejse, der fører ham verden over, får Neumann ikke alene optrevlet den mest uventede historie, han tager også hul på sin egen personlige tragedie, der er fulgt med som et spor i historien.

Niels Frederik Westberg er tidligere journalist på EkstraBladet, har læst filosofi på universitetet og er nu forfatter til en række thrillere og spændingsromaner. Det er hans første bog på Det Poetiske Bureaus Forlag